din behandling

Vid ett besök hos Kraftlotus Akupunktur TCM inleder jag första mötet med ett samtal om levnadsvanor, åkommans art, symptom, tidigare behandlingar o.s.v.
Jag använder mig bland annat av kinesisk tungdiagnostik.
Det betyder att tungans färg, form, beläggning o.s.v. speglar hur det står till i kroppen. Där efter görs en kinesisk pulstagning och sedan är det dags för själva behandlingen.

Många förknippar nålbehandling med obehag, vilket inte är så konstigt. Visst känns nålarna ibland när man sätter in dem i huden, men de flesta somnar faktiskt till då behandlingen bl.a. frisätter det kroppsegna "lugn och ro" hormonet endorfin, vilket är extremt avslappnande.
Varje behandling är personlig och jag skräddarsyr den speciellt för dig. I en behandling kombineras ofta akupressur, akupunktur, moxa, koppning och/eller Gua Sha, allt efter behov. 

Mitt mål och min förhoppning är att Du ska få ett mer balanserat liv, känna mer ork och livsglädje och må bättre i både kropp och själ. Och framför allt, att vi tar itu med ditt personliga problem.
Det kanske krävs en del av ditt eget engagemang för att uppnå det, men med hjälp av dessa behandlingar hoppas jag att du ska få kraften att uppnå det du önskar.

att tänka på

För att uppnå bästa tänkbara resultat: Undvik att äta och dricka annat än vatten en till två timmar innan och efter behandling. Stressa inte före och efter behandlingen. Ta det så lugnt som möjligt efteråt, varför inte en kopp te och en filt i soffan. Verkligheten ser ju inte alltid ut så tyvärr men va lugn, det fungerar ändå.

Priser

En behandling tar 60-80 minuter
Pris......................................600 kr

akupunktur
behandlar

POLLEN ALLERGI
FÖDOÄMNES ALLERGI M.M.
SÖMNSTÖRNINGAR
TRÖTTHET - NEDSTÄMDHET
STRESS - UTBRÄNDHET DEPRESSION
MAG-TARMPROBLEM SOM
T.EX. IBS
MUSKEL OCH LEDBSVÄR
KRAMP - FIBROMYALGI
VÄRK I RYGG - NACKE - AXLAR
FROZEN SHOULDER
TENNISARMBÅGE
MUSARN
WHIPLASH
HUVUDVÄRK - YRSEL - MIGRÄN
HUDPROBLEM
UTSLAG - EKSEM - ACNE
NEDSATT IMMUNFÖRSVAR
LUFTVÄGSBESVÄR - ASTMA
PMS-MENSTRUATIONS ÖVERGÅNGSBESVÄR
OFRIVILLIG BARNLÖSHET

OCH MYCKET ME

WHO anger över hundra behandlingsområden med traditionell akupunktur.