HEALING

Healing är en form av läkande som funnits i de flesta kulturer, runt om i världen sedan urminnes tider. Healing innebär att du gör
dig av med blockeringar som skapar reaktioner i kropp och själ. Det finns många former av healing, men det som är gemensamt för alla metoder är att man arbetar med individens eget energisystem. Healing balanserar och harmoniserar energier som är i obalans. Healing aktiverar och stimulerar kroppens egen naturliga förmåga att läka och återställa sig. Efter en session kan man känna sig både avslappnad och fylld med energi på samma gång - en mycket behaglig upplevelse för både kropp och själ. Allt i universum är energier, och dessa vibrerar i olika frekvenser/hastigheter. Det gäller även healingenergier, som också vibrerar i olika frekvenser. När vi ger eller tar emot healing så höjer vi vår egen frekvens.

VAD ÄR HEALING BRA FÖR?
Healing är mycket effektivt vid depression, stress, oro, utbrändhet och sömnsvårigheter. Healing är också ett redskap för personlig utveckling, bättre självförtroende och djupa livsinsikter m.m.

KRAFTLOTUS HEALING
Jag har utvecklat min egen personliga healing som grundar sig i kvantumhealingen, som är den ursprungliga och äldsta healingenergin i universum.

Sidan är under uppbyggnad