Om mig

My Fagerudd heter jag som står bakom Kraftlotus Akupunktur TCM. Jag har alltid varit intresserad att av att hitta nya vägar till hälsa. Förmånen att kunna hjälpa människor och djur till ett friskare liv och göra skillnad är en enorm drivkraft för mig.
Att gång på gång se vad denna Kinesiska läkekonst kan åstakomma i form av förbättrad livskvalité är både stimulerande och motiverande.

Första gången jag kom i kontakt med Traditionell Kinesisk medicin var 2007. Då började jag min utbildning till akupressör på Axelssons gymnastiska institut. Där fick jag den ena aha-upplevelsen efter den andra. Den Kinesiska medicinen gav mig svar på mycket om min egen hälsa .
Efter ett års utbildning fick jag mitt diplom 2008.

My och Jan Winbo,
rektor och lärare vid Nei Jing Akademin.

Med ett stort djurintresse sedan barnsben tänkte jag att den Kinesiska Medicinen skulle kunna göra mycket gott även för djuren vilket ledde mig vidare till 1,5 års studier som resulterade i att jag blev Diplomerad hundakupunktör år 2010.

2017 kunde jag göra det jag velat ända sedan jag började på Axelssons. Jag började min 3-åriga resa till Diplomerad Akupunktör vid landets äldsta akupunkturskola Nei Jing Akademin i Falköping.